Thursday, September 20

(extra blog income)

blin.gd merupakan sebuah laman web pengiklanan yang beroperasi seperti iklan churp-churp @ says.com. setakat ini, ramai blogger yang telah berjaya mejana pendapatan daripada blin.gd ni. kalau korang nak cuba , follow la tutorial mudah dibawah.

                            klik sini untuk daftar

klik icon seperti dibawah untuk daftar. korang boleh memilih untuk daftar melalui akaun twitter atau akaun facebook korang.

            
                            

  • selepas berjaya log in, terus klik butang profile dan edit ape-ape yang patut.

seterusnya, tekan butang home dan korang boleh terus share iklan yang disediakan        



                           


share je macam korang share iklan churp churp atau says.my tu.. 
       
                    

            last sekali, usaha tangga kejayaan ^_^                      

                                
selepas 2minggu dari pendapatan di atas naik ke.. tu di bawah..







0 ulasan:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi