Sunday, September 9

TANPA MODAL LEH DAPAT DUIT!!!


Cara paling mudah untuk dapat income says ini ialah dengan share di facebook dan twitter dengan syarat korang mesti ada ramai friends, follower dan seorang yang aktif update di facebook dan twitter. Permulaan memang sy promosi link iklan says di facebook tapi oleh kerana teknik yang digunakan silap tidak mendatangkan income yang banyak. So, sy beralih arah dengan promosi text link di dalam blog. Alhamdulillah teknik ini lebih berhasil

Bila once dah sign up pun di bayar rm5 dan bila dia taja pu dapat rm5 nanti korang akan nampak senarai iklan yang boleh di share atau promosi. Setiap per klik yang unik akan dapat RM0.20. Kadang-kadang bila perfomance klik bagus akan dapat RM0.40 per klik. Mungkin ada cakap, ala sikit je RM0.20 dan RM0.40 ni, bila nak kaya? Tiada jaminan kaya kalau join ini tapi bolehlah sebagai tambahan sideincome bagi yang dah alang2 selalu online tue.
nak join, klik kat link ni je...

GOOD LUCK

0 ulasan:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi