Monday, October 29

Cara Hantar SMS percuma secara 0n9

Satu lagi perkhidmatan percuma ditalian yang mesti korang tahu sebab kita bukan saja boleh menghantar sms secara percuma tetapi juga boleh hantar mesej untuk kenakan kawan..tapi kalau mau kenakan kawan tu agak2 la..Dengan ini saya akan sertakan tutorial ringkas untuk dijadikan rujukan cara bagaimana mengunakannya dan cara menghantar mesej percuma...







pada ruangan sender name jangan gunakan space tapi gunakan underscore contoh : KUDA 3D..tidak boleh tapi buat macam ni  KUDA 3D

lepas masukkan captcha tekan enter atau klik send...lepas tu tunggu sekejap..

                             sedang dalam proses..jangan close dulu,..tunggu sehingga selesai...



               selesai..

klik sana untuk menghantar mesej percuma ------------------>>>>>>>>MESEJ PERCUMA

nota : mesej yang dihantar tidak sama seperti kita menghantar sms menggunakan kredit..hantar mesej guna kredit tekan send saja terus mesej sampai pada penerima tapi guna yang ni sampai lambat sikit,bergantung pada internet anda dan server website ni...biasa la barang free...

kalau hantar mesej pada keluarga atau kawan jika anda mau dorang replay bagi tau dorang replay di no hp korang sebab aku tak tau apa akan jadi kalau dorang replay terus..sama ada makan kredit gila2 atau pun tidak sampai terus...last sekali..jangan la guna kemudahan ini untuk menyebarkan fitnah....takut nanti website ni kena blok pula...

saya cadangkan korang hantar ke no sendiri untuk mencuba...

0 ulasan:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi