Tuesday, October 16

Cara untuk selesaikan link Says Dengan FB

Salam

hehehehe pa kabar semua sihat ker ati macam mana ada baik ker??? hahahahahhaha
masa lepas insyak tadi ingatkan nak share link iklan says kat FB sekali tak leh bila nak share
jer FB security ckp link ni  kena block sebab spammy pergh

 Terkezuk jugak panas pun ada menyirap pun ada risau pun ada hahahahaha macam2 la last tu aku try jugak hantar atas reason tertentu aku try la share pun tak boleh... Tua muka tunggu hahahaha..last2 aku check email... pihak admin says.com ada bagi cara solution nya mcm mana nak nak settlekan  ok kalau sape2 yang link dia xleh nak open ikot step kat gambar ruangan di bawah ni ye..

Pssstt..aku ingat akusorg jer kena mcm ni rupa rupa nya ada jugak member yg join says kena same mcm aku gak
bodo tol sapa yang spam fuck off dah menyusahkan semua kalau tak suka hide dah la jangan dengki mendengki sampai nak report spam kepala butttttttttttttttttto sape yang buat amik kau hahahahahha lepas geram.. ok berbalik pada tajuk ok tgok step kat bawah dan tulisan dlm gambar tu ikot jer tulisan yang ada di ruangan kotak tu lepas tu submit..

STEP 1

contoh bila nak invite orang akan kuar mcm ni dah sepatotnya teros sharekan tapi tak nnti jadi mcm ni kalau yang link blocked

STEP 2 DAN 3

Ok isi ruangan kat FB korang macam di dalam ruangan contoh ni  yang di tunjukkan 
pssst kalau tak nampak atau kurang jelas z00m gambar

STEP 4


hehehe bgtaw kengkawan yang xtaw atau blur tetiba nape jadi mcm tu...
SHARING IS CARING

p/s:jadila pengiklan yang beretika patuhi undang undang hehehehe
     alhamdulillah dah ok balik lepas ikot step kat atas
      bye jumpa lagi



0 ulasan:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi