Monday, October 29

kalau binatang ada facebook .. agak-agak apa status ?


NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu!

KUCING BETINA: “Anak I yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

ANJING:hari ni aku takde suara.alaahh tuan aku bukan kisah pun.dia je tdo aku kena jaga umah dia.rumah kecik bajet ada orang nak masuk,hampeh btul!!malam ni aku nak tdo puas2 haha.

IKAN EMAS:bilala bley makan mknn yg sedap skit.asyik2 biji2 kecik warna warni tu je kasik.hello,i muak okeyyyy!!

KATAK:harap2 malam ni hujan,lama btul x main air hujan,rinduuuu~~

KAMBING:gatalnya badan ni,hmm japgi la mandi.malasla plak ngeee~

BABI : Aku bengang btol la…die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang
disebutnye…wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw… tension2!!





0 ulasan:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi