Saturday, October 13

Umat Islam Malaysia Harus Sedar Apa Yang Berlaku Di Penang! & DAP Anti islam

   
Inilah yang berlaku di Pulau Pinang. Negeri yang diperintah dibawah kuasa DAP. Biarpun ada PKR dan PAS, mereka hanya sampah dalam pentadbiran negeri kerana DAP berkuasa secara total.


Malik Itik memang tak layak langsung jadi Exco Agama di Pulau Pinang. Tengoklah apa yang jadi. Setiap tahun peruntukan untuk pembangunan Islam dikurangkan. Ini baru 5 tahun, bayangkan lama lagi kuasa diberi di tangan mereka? Daripada RM8Juta boleh jadi RM8000 sahaja setahun.


Ini semua benda yang disembunyikan oleh pemimpin pakatan di Pulau Pinang kerana takut kepada DAP yang memegang tampuk pemereintahan negeri. Masing-masing nak jaga kedudukan. Apakah nasib orang melayu dan Islam di Pulau Pinang kelak?


Ini masa untuk umat Islam berfikir, lihat sahaja di Selangor, Exco yang penting semuanya diserahkan kepada DAP. Itu yang lesen perniagaan jadi mudah untuk rumah urut. Harga rumah tinggi sehingga orang Melayu tak mampu beli.


Ingatlah bahawa ini adalah agenda mereka yang mahu mengaburi mata orang Melayu dengan bersekongkol melalui Pakatan untuk bersama PAS dan PKR. Sampai bila lagi rakyat mahu tertipu dengan lakonan kauvinis DAP?


K7L : Jangan sampai tergadai negara kepada mereka..kelak nasib melayu akan dimusnahkan..

0 ulasan:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi