Thursday, August 16

Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal

Pasti masih ramai yang tercari-cari cara mudah untuk cari duit melalui internet. Benarkah ada cara mudah untuk cari duit dari internet tanpa keluarkan modal sesen pun? Ya jawapannya memang ada. Salah satunya ialah promosi iklan says sama ada di facebook, twitter, email, forum mahupun blog. Program iklan says ini dah lama dan dah ramai yang berhasil dapat income setiap bulan cuma saya baru ada kesedaran untuk join tahun ni. hee….


    

Kat atas gambar income says  untuk tempoh join dalam 3hari lebih starting dari 13 August 2012 hingga 16Ogos 2012. Saya dah klik cash out dalam 15 Julai lepas masa tu income Saya cash out RM124. saya dah dapat email verified yang income akan dapat dalam masa 2 minggu insyaAllah before raya. Tak sabar pulak. hee...

                        


Cara paling mudah untuk dapat income says ini ialah dengan share di facebook dan twitter dengan syarat korang mesti ada ramai friends, follower dan seorang yang aktif update di facebook dan twitter. Permulaan memang saya promosi link iklan says di facebook tapi oleh kerana teknik yang digunakan silap tidak mendatangkan income yang banyak. So, saya beralih arah dengan promosi text link di dalam blog. Alhamdulillah teknik ini lebih berhasil buat saya. 

Bila once dah sign up nanti korang akan nampak senarai iklan yang boleh di share atau promosi. Setiap per klik yang unik akan dapat RM0.20. Kadang-kadang bila perfomance klik bagus akan dapat RM0.40 per klik. Mungkin ada cakap, ala sikit je RM0.20 dan RM0.40 ni, bila nak kaya? Tiada jaminan kaya kalau join ini tapi bolehlah sebagai tambahan sideincome bagi yang dah alang2 selalu online tue.

Masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? SEKARANG.
Pada bulan yang mulia ini, jom tolong rakyat Malaysia dapatkan bekalan air bersih
Dapatkan doa & surah harian, zikir, ceramah dan lagu-lagu Ketuhanan di sini!
PROTON buat lagu Raya... Dah dengar? ;)
Do you have what it takes to own the new Blackberry Curve?
YOUR photo masterpiece can be on TM's Hari Malaysia ad. Find out how
Believe it or not, anything you buy this month, can win you a holiday trip
FREE SIGN UP

Cara-cara nak daftar says ialah:

1. Sila ke website >>says< atau copy link ni..

>>http://says.com/my/aliim/invite<
**pendaftaran dan kesemuanya adalah PERCUMA

2. Klik “Sign Up” dan isi form yang disediakan kemudian “Create new account” untuk sign up dengan facebook dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia.

3. Dah siap daftar, korang boleh mula langkah pertama share social recommendation dengan klik menu ” Recommendations” diatas website says.

4. Akan keluar senarai iklan-iklan yang boleh korang promosi under “Today’s Social Recommendations“. Untuk dapatkan link @ URL untuk di share, just klik pada mana2 gambariklan.

5. Kemudian klik “Generate my Unique URL” dan copy & paste URL tersebut setiap kali nak share or promosi samaada di facebook, twitter, forum, atau di blog.

Setiap per klik korang akan dapat RM0.20-0.40. Kalau korang rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM100 tue dalam beberapa hari je boleh dapat.

Untuk teknik share iklan says berkesan ada dikongsi oleh staff says>> 6 tips to share recommendations effectively. Good luck dalam menjana pendapatan sampingan dari rumah secara online =)



ps: kalau tak cuba mana tahu hasilnya.
*********************************************************************************









Get paid in cash

Once you accumulate RM50 and above, request and get
your money directly deposited into a bank account of your choice.

Total amount of cash-out since January 2011
RM1,154,107.16
Deposited directly into your account
Banklogos
and other banks in Malaysia





Comments
12 Comments

12 ulasan:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. SLM SEMUA@MARI SERTAI PELUANG TERHEBAT YG AKAN MENGUBAH KEHIDUPAN KITA SELAMANYA:-http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=11473

    ReplyDelete
  3. PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
    Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

    Syarat Kelayakan:
    - Asas komputer & internet
    - Microsoft Office (Words & Excel)
    - Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
    - Komputer/Laptop
    - Akses ke talian internet
    - 18 tahun keatas
    - Boleh bekerja tanpa pengawasan

    Maklumat lanjut layari:
    http://www.jobdirumah.com/sayidi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhasa ingeris pulak x mantap tuan..broken english

      Delete
  4. perlukan duit lebih sambil mengadap komputer, jom try login, setiap kali login dpt duit.. try la.. daftar free je..

    http://www.loginwang.com/?a=aidanoraida

    ReplyDelete
  5. sye x faham la mne nk cri generate my unique url tu? bleh tolg ajar x?

    ReplyDelete
  6. Cari Duit Dengan Klik Saja....Tanpa Perlu Mengeluarkan Modal....

    keja ni boleh dilakukan bila2 msa sja, ia x mmbebankan pon...kalu korang rajin dapatlah duit bnyak skit, kalu malas x dapat lahh...
    kat bwh nie adalah cra2 utk korang join benda ni....

    keja nie xpakai modal langsung…yg pnting kena ada pc and internet…2 ja…try la klau korang xcaya…aku da try…n mmg brbaloi =)

    lg 1, keja nie xdak la leh wat korang kaya, tp utk cari duit sampingan tu blh la…
    PERTAMA : korang kena register kt web ni

    https://www.alertpay.com/en/Default.aspx

    KEDUA : korang register diri korang kt web2 kt bwah ni dan klik iklan(ads) sebnyak mna yg boleh...

    https://www.willsads.com/?ref=alai

    http://www.omega-bux.com/?ref=aika

    http://www.clixsense.com/?5056488

    http://www.neobux.com/?r=ZUIWZU

    http://www.globalpaid-bux.com/?ref=ika

    http://www.dicorebux.com/?ref=nuzu

    http://www.euro-pinata.com/?r=ausika

    http://www.nibclix.com/?ref=nuraina

    http://www.buxplatinum.com/?ref=zuzu

    -Lepas da register, klik la iklan yg diorang bg tu byk2 k…nk wat duit Cuma kna klik iklan yg diorang bg…senang kn ? ^_^

    ok selamat mencuba........ ^_^

    ReplyDelete
  7. Blog ni menarik.. Cuba masuk link ini… pendapatan boleh diperolehi dengan sangat mudah.. tak caya, mai masuk ni link..

    http://earnmoneyforrealeveryday.blogspot.com/

    Kita share-share luh.. tiada salahnya kalau kita mencuba..
    Sikit demi sedikit, lama-lama jadi bukit..

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen Anda Di Sini Cerita Kedai Kopi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Copyright © Cerita Kedai Kopi